Kaarten

Kaarten van Studio Jans bestellen

In het assortiment van Kadopapiertje, vind je een groot deel van de collectie van het merk Studio Jans. 

Minikaartjes, ansichtkaarten & sluitstickers kun je op de betreffende pagina's vinden. De kaartjes van Studio Jans zijn te herkennen aan warme illustraties, maar ook zwart/wit ontwerpen met leuke teksten. Zo is er keus uit meerdere geboortekaartjes, kaarten voor een verjaardag, maar ook voor condoleance.

Minikaartjes bestellen

Wil jij graag een persoonlijke boodschap meegeven met jouw cadeau? Denk dan eens aan een minikaartje! Minikaartjes zijn klein, maar toch groot genoeg voor een lieve boodschap. Schuif het minikaartje bijvoorbeeld tussen een strook cadeaupapier. of bevestig het aan een cadeau- of blokbodemzakje middels een clip of knijper.
Je kunt er ook een gaatje in maken en het kleine kaartje met een lintje bevestigen aan een plantje, of bos bloemen.

Wenskaart met tekst

In de webshop vind je kaarten met teksten als; beterschap, gecondoleerd, heel veel sterkte, diverse teksten voor verjaardagen & geboorten, of andere lieve boodschappen. Zo is er voor elke gelegenheid wel een geschikt kaartje te vinden! Bestel gelijk een voorraad ansichtkaarten, zo heb jij altijd een geschikt kaartje in huis! Liever een neutrale kaart zonder tekst? Maar met bijvoorbeeld de afbeelding van een bloem, of cadeautje? Ook die vind je bij Kadopapiertje!

Ansichtkaarten voor diverse gelegenheden

Ben jij op zoek naar een kaartje voor een speciale gelegenheid?

Naast kaartjes voor verjaardagen, geboorte & condoleance, vindt je bij Kadopapiertje ook thema kaarten.

Zo zijn er speciaal kaarten voor MoederdagVaderdag, deze kaartjes zijn natuurlijk ook buiten de feestdagen om inzetbaar, voor bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag, of gewoon zomaar. Natuurlijk wordt er binnen deze categorie ook aan alle opa's & oma's gedacht.

Het eind van het schooljaar, met de jaarlijkse juffen- en/of meesterdag is ook zo'n terugkerend ritueel. Laten we hen vooral niet vergeten en met een mooie kaart met een leuke boodschap in het zonnetje zetten!