Blokbodemzakken

Papieren blokbodemzakken

Blokbodemzakken van kraftpapier bieden een stevige basis voor het inpakken van jouw cadeautje! Hoewel cadeauzakjes handig zijn voor het inpakken van vlakke cadeaus, bieden blokbodemzakjes de uitkomst voor de wat grotere en/of zwaardere cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van een klein flesje wijn, een mooie kaars of ander cadeau. Door de bodem blijft dit zakje ook stevig staan.

Blokbodemzakken bestellen

Papieren blokbodemzakken bestel je bij Kadopapiertje! Blokbodemzakjes zijn er voor het inpakken van de zwaardere cadeaus. Ook zijn ze bij uitstek geschikt voor het verpakken van lastige vormen. Plaats jij jouw bestelling voor 13:00 uur? Dan worden de papieren zakken, dezelfde dag nog verzonden!  Natuurlijk is het ook mogelijk je bestelling gratis af te halen in Zevenaar.

Blokbodemzakken zwart/wit

Met deze kraft papieren zakken met bodem, wordt inpakken een eitje! Door de zwart/witte print zijn de zakken neutraal en gemakkelijk te combineren. Sluit de papieren zak bijvoorbeeld met een van de sluitstickers, of een mooi minikaartje met klemmetje. De neutrale print maakt dat deze cadeauverpakking ook voor mannen te gebruiken is.