Vloeipapier

Vloeipapier met bloemenprint

Vloeipapier saai? Dan heb jij dit mooie zijdevloei papier met bloemenprint nog niet gezien! Bij Kadopapiertje vind je vloeipapier met de leukste printjes! Geschikt voor ieder geschenk, cadeau of bestelling. Durf eens af te wijken van de standaard, en jouw cadeau met zijdevloei, in plaats van cadeaupapier in te pakken.

Zijdevloei bestellen

Zijdevloei, ook wel tissuepapier, zijde- of vloeipapier genoemd, is geschikt voor het verpakken van kwetsbare materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glas of sieraden. Het leent zich ook goed ter opvulling van cadeau tasjes of brievenbusdoosjes. Leuk voor het inpakken van jouw swap, of bestellingen. 

Zijde- en vloeipapier combineren

Zijde- en vloeipapier laat zich goed gebruiken voor het inpakken van cadeaus, kleding, of voor het opvullen van doosjes of tasjes. Door het vloeipapier te combineren met een mooie sluitsticker, geef jij jouw pakketje een luxe uitstraling. Zo kunnen klanten zien, dat jij als ondernemer extra tijd & aandacht hebt besteed aan zijn/haar bestelling of aankoop. Hoewel zijdevloei dunner is dan cadeaupapier, kun je er nog prima cadeaus mee in pakken! Hou er dan wel rekening mee, dat het licht doorschijnend is.