Inpakpapier 30 cm

Cadeaupapier kinderen

Bij Kadopapiertje vind je cadeaupapier voor diverse gelegenheden en doelgroepen. 
Cadeaupapier voor Sinterklaas of Kerst, voor hem of voor haar, een stoere dino print voor jongens, of met ballerina's voor meisjes. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen of uw bestelling verzonden dient te worden, of dat u uw bestelling gratis op afspraak komt afhalen in Zevenaar.

Bestel jij voor 13:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! 
Zo heb jij jouw bestelling snel in huis, en kun jij gauw de cadeautjes inpakken.

Lage verzendkosten

Al het cadeaupapier op deze pagina komt in rolletjes van 30 cm x 300 cm. Super handig, want doordat de rolletjes slechts 30 cm breed zijn, passen er tot 8 rolletjes in een brievenbusdoosje en zijn de verzendkosten laag!

Natuurlijk passen de mooie cadeauzakjes, stickers & kaarten in ditzelfde pakket, bestel dus vooral wat extra's om verzendkosten te besparen. 

Is 30 cm te smal voor jouw cadeaus? Goed nieuws! Je vindt nu ook inpakpapier met een breedte van 50 cm in het assortiment! Super handig voor het inpakken van grotere cadeaus, maar ook leuk te gebruiken voor het kaften van de schoolboeken!

Stevig cadeaupapier

Al het cadeaupapier dat je in de webshop vindt, betreft 70-80 grams papier. Hierdoor is het papier stevig, maar pakt het nog steeds prettig in. In tegenstelling tot goedkoper cadeaupapier, zal dit dan ook niet zo gauw scheuren tijdens het inpakken. 

Mocht je toch lastige vormen in moeten pakken, neem dan eens een kijkje bij de blokbodemzakjes of cadeauzakjes. Maak je cadeau af met een mooi minikaartje, of sluit je zakje met een bijpassende Sluitstickers

Zo wordt inpakken pas écht een feestje!