Stickers

Traktatiestickers bestellen

Bijna jarig? Daar hoort natuurlijk trakteren op school bij. Super leuk, maar elk jaar weer hetzelfde dilemma... Wat ga je dit jaar weer trakteren?! Bij Kadopapiertje vind je diverse artikelen voor het maken/verpakken van traktaties.

Verpak eens iets lekkers of een klein cadeautje in een cadeauzakje, en sluit deze met één van de vele traktatie- / verjaardagstickers. 

Is jouw zoon of dochter niet jarig, maar neemt hij/zij afscheid op de peuterspeelzaal, of misschien wel op de basisschool? Dan zijn de stickers met de tekst "Aju paraplu, ik ga naar de basisschool", "Ik zwaai gedag omdat ik naar de basisschool mag" of "Bedankt voor de fijne tijd" geschikt voor het aankleden van de traktaties.

Wedden dat deze mooi ingepakte traktaties indruk maken op de klasgenootjes?

Ronde stickers bestellen

Stickers met illustratie, zijn geschikt voor het afsluiten van cadeauzakjes, als sluitzegel op enveloppen, op traktaties & cadeaus. Ze zijn dus multi-inzetbaar! 

Wat dacht je ervan om de stickers bijvoorbeeld te gebruiken als beloningsstickers? Laat je kindje zelf zijn/haar stickers uitkiezen, zo betrek je ze gelijk in het proces en zullen ze nog meer hun best gaan doen!

Illustratie stickers

Illustratie stickers zijn leuk voor het opleuken van een cadeau, op een cadeauzakje, of als sluitzegel om de envelop van het geboortekaartje te sluiten. Zo zijn er bijvoorbeeld ook stickers om de juf & meester te bedanken voor het fijne schooljaar.

Behalve losse stickers, vind je ook stickervellen & stickersets met verschillende stickers in het assortiment. Door de aankoop van zo'n set of vel stickers, haal je in één keer meerdere stickers voor diverse gelegenheden in huis. Zo grijp jij nooit meer mis, en tover je keer op keer, een lach op het gezicht van de ontvanger!