Cadeauzakjes

Cadeauzakjes bestellen

Ben jij op zoek naar leuke cadeauzakjes? Bij Kadopapiertje is er voldoende keus in papieren zakjes. De cadeauzakjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zo is er voor elk cadeau een passend zakje te vinden.

Zo kun je de cadeauzakjes gebruiken voor het verpakken van traktaties, kaarten, kleine cadeautjes of cadeaubonnen. Natuurlijk is dit ook een goede vervanging voor de envelop met geld!

Is jouw cadeau te groot voor een cadeauzakje? Pak het dan in met mooi cadeaupapier.

Lastige vormen inpakken met een cadeauzakje

Herkenbaar? Van die cadeaus die eigenlijk onmogelijk zijn om mooi in te pakken? Vreemde vormen of cadeaus die eigenlijk zo klein zijn, dat het inpakken ervan een heel karwei is, met vaak een teleurstellend resultaat.

Een cadeau dat mooi is ingepakt, geeft natuurlijk ook veel leuker en is een feestje voor de ontvanger om te krijgen.

Voor het mooi, gemakkelijk en snel inpakken van cadeaus, zijn cadeauzakjes een echte uitkomst! In de webshop vind je cadeauzakjes in 3 maten, namelijk maat S, M & L

Voor de zwaardere of minder vlakke cadeaus, zijn blokbodemzakjes weer handig!

Sluit het blokbodemzakje af met een minikaartje en knijpertje, zo maak je jouw cadeau helemaal af!

Cadeauzakjes; een alternatief voor enveloppen

Bij een feestelijke, mooie wenskaart hoort natuurlijk ook een mooie verpakking. Nu kun je natuurlijk kiezen voor een standaard envelop, maar wat dacht je van een cadeauzakje?

Behalve voor het verpakken van kleine cadeautjes, hebben de cadeauzakjes in maat M,de juiste afmetingen voor het verpakken van een ansichtkaart! 
Dit maakt het dan ook een leuke verpakking voor cadeaukaarten, verjaardagskaarten, kerstkaarten en ter vervanging van de envelop met geld.