Cadeauzakjes maat S (7x13cm)

Kleine cadeauzakjes bestellen

Kleine cadeauzakjes zijn super handig voor het inpakken van de allerkleinste cadeaus! Door het cadeauzakje te sluiten met een sluitsticker, maak jij het helemaal af! Zo maak je met een klein cadeau, misschien nog wel meer indruk op de ontvanger, dan met het allergrootste cadeau!

Ook voor de grotere cadeaus, vind je in het assortiment van Kadopapiertje een geschikt zakje. 

Zo zijn de cadeauzakjes in 3 maten te bestellen, van cadeaubonnen, tot ansichtkaarten of een klein spelletje, je verpakt het gemakkelijk met een papieren zakje!

Geld cadeau geven

De standaard geld envelop, soms met een mooie kaart, maar soms ook slechts wat geld in een saaie witte envelop..

Herkenbaar? Ook het geven van geld, kan op een véél leukere manier! Stop wat geld in een klein zakje & sluit het met een bijpassende ronde sticker. Wil je hierbij ook graag een verjaardagskaart geven? Gebruik dan de cadeauzakjes maat M, geschikt voor het verpakken van ansicht-/wenskaarten en meer!

Papieren zakjes kopen

Papieren zakjes bestellen doe je natuurlijk bij Kadopapiertje! Met verschillende maten cadeauzakjes, in uiteenlopende prints, heb jij voor iedere gelegenheid & cadeau, een geschikte cadeauverpakking in huis.

Plaats jij jouw bestelling voor 13:00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden!

Woon je in Duiven, Zevenaar, Didam of Rijnwaarden? Bespaar op de verzendkosten, door jouw bestelling gratis af te halen in Zevenaar!