Juf & Meester

Cadeautje voor de juf of meester bestellen

Bij Kadopapiertje vind je verschillende kleine cadeautjes voor de juf & meester.

Van ansichtkaarten, pennen en notitieblokjes tot leuke thee cadeautjes!

Waarmee verras jij jouw juf aan het einde van het schooljaar? Geef haar een mooie wenskaart met een door jou geschreven lieve boodschap of mooie tekening. Ook voor het inpakken van jouw afscheidscadeau zijn er voldoende opties. Een kaart of notitieblokje verpak je gemakkelijk in een mooi cadeauzakje. Is jouw cadeau wat groter, of pak je graag in, dan kun je er ook voor kiezen om cadeaupapier te gebruiken.

Ansichtkaart voor de juf of meester

Op zoek naar een kaartje voor de juf of meester? Er is voldoende keus! Wil jij een ansichtkaart, of liever een minikaartje? 

Een minikaartje is leuk om te bevestigen aan een cadeau, met bijvoorbeeld washitape of een clip. Hierop is alleen niet veel ruimte voor het schrijven van een boodschap, wil jij dit wel? Kijk dan bij de ansichtkaarten, ook hier zijn voldoende opties. Wil jij de meester bedanken voor het fijne schooljaar? Of hem gewoon laten weten hoe blij je met hem bent? Ook voor de juf is er voldoende keus aan wenskaarten.

Cadeautje einde schooljaar kopen

Wanneer het einde van het schooljaar nadert en de Zomervakantie in zicht is, is het ook weer tijd om na te denken over het juffen/meester cadeau. Wat geef je dit jaar weer cadeau? Een standaard doos chocolaatjes, een kaart met leuke boodschap of toch iets anders?

Tip! Geef jouw juf of meester een leuk notitieblokje met eventueel een pen of potlood cadeau! Super bruikbaar en ze zullen nog lang aan jou herinnerd worden!

De thee cadeaus van Arelo zijn ook een leuke optie! Kies bijvoorbeeld voor de dankje thee, of de zomerse ijsthee! Zo kan jouw juf optimaal van haar vakantie gaan genieten & helemaal tot rust komen!