Stickervellen

Stickervellen bestellen

Wil je een stickervel bestellen? Door het bestellen van deze stickervellen, zorg je ervoor dat je voor elke gelegenheid een bijpassende sticker in huis hebt. Door het toevoegen van een sticker maak je een cadeautje of envelop nog leuker!

De stickers zijn ook geschikt voor het sluiten van een mooi cadeauzakje.

Plaats jij jouw bestelling voor 13:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Een sticker voor elke gelegenheid

Met een sticker maak jij van ieder cadeau een feestje! Een sticker met een leuke tekst, print of boodschap.

Door het bestellen van verschillende of neutrale stickers, zorg jij dat je voor elke gelegenheid een bijpassende sticker in huis hebt. Zo kun je die ene verjaardagskaart, of dat ene cadeautje nog wat extra opvrolijken.

Naast stickervellen, vind je ook complete stickersets in de webshop, ideaal voor de creatieveling die graag wat extra tijd besteed aan het inpakken van cadeaus!

A5 Stickervellen kopen

Met een A5 stickervel haal jij in één keer 15 verschillende sluitstickers in huis! Super handig, zo heb je voor iedere gelegenheid een passende sticker in huis, en kom je nooit voor verrassingen te staan. Met een sluitsticker maak je jouw cadeautje, envelop of cadeauzakje helemaal af. Wist je dat wij ook leuke stickers hebben voor traktaties? Neem vooral een kijkje in het complete sticker assortiment!

Zwart/wit sluitstickers

Niets zo tijdloos als de kleurencombinatie zwart/wit. Zwart/witte sluitstickers zijn makkelijk te combineren met verschillende kleuren cadeaupapier & cadeauzakjes.

Door de neutrale kleurstelling, zijn deze stickers zowel voor mannen als vrouwen te gebruiken. Zo hoef je dus niet heel veel stickers in huis te halen, om toch een passende sluitsticker te hebben voor dat ene cadeau. Je kunt met deze stickers ook een envelop sluiten, zo wordt het ontvangen van een kaartje nog leuker!