Decoratie

Lint & koord bestellen

Met lint of koord, maak jij jouw cadeau helemaal af! Je kunt er voor kiezen het lint te krullen, of om je cadeau te wikkelen ter decoratie. In plaats van krullint, kun je er ook voor kiezen gebruik te maken van touw. Dit klinkt misschien niet zo feestelijk, maar hiermee kun je een hele leuke draai geven aan jouw cadeau!

Zo heeft het cotton koord in de kleur naturel, een natuurlijke uitstraling. Doordat er een gouden glitterdraad in verweven is, geeft het tegelijkertijd een luxe gevoel. Met het lint en koord kun je ook een mooi minikaartje of cadeaulabel bevestigen aan jouw cadeau.

Paporlene lint kopen

Paporlene- , ook wel paperlook lint genoemd, heeft een mooie matte uitstraling. Paporlene lint vind je bij Kadopapiertje in zowel effen kleuren, als prints met bijvoorbeeld goudfolie. Je besteld het lint per 5 meter. Hierdoor zal je niet met grote hoeveelheden lint blijven zitten. Het lint combineert goed met diverse prints cadeaupapier & cadeauzakjes, waardoor je overgebleven lint, weer makkelijk combineert met andere inpakmaterialen!

Washitape online bestellen

Washitape kun je natuurlijk gebruiken voor het decoreren van de door jouw ingepakte cadeaus, maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn?

Dit decoratieve tape, kun je bijvoorbeeld ook gebruiken voor knutselprojecten en journalen. Het tape is gemakkelijk af te scheuren en te beschrijven. Zet er bijvoorbeeld een leuk minikaartje mee vast aan jouw cadeau, plak je envelop of cadeauzakje er mee dicht, of versier jouw bullet journal. Ook erg leuk te gebruiken voor het versieren van jouw gekafte boeken!