Cadeauzakjes maat L (17x25cm)

Cadeauzakjes kopen

Ben jij niet zo'n held in het inpakken van cadeaus? Met cadeauzakjes pak je cadeaus mooi & makkelijk in. Het enige dat jij hoeft te doen, is je cadeautje in het zakje te stoppen & deze te sluiten met bijvoorbeeld een mooie sticker! Mag er wél iets meer bij komen kijken? Met lint of touw, maak je jouw cadeau helemaal af!

Jungle cadeauzakjes bestellen

Stoere cadeauzakjes met jungledieren print! Op dit cadeauzakje is zóveel te zien! Van olifanten, tot tijgers en zebra's je kijkt je ogen uit! Handig voor het inpakken van de wat grotere kindercadeaus. Gebruik jij liever inpakpapier? Van dit toffe printje hebben we beide! Bestel je dan gelijk deze leuke jungle stickers mee? Daarmee wordt jouw pakje pas écht een feestje!

Kadozakjes bestellen

Kadozakjes kun je snel & gemakkelijk online bestellen, je koopt ze per stuk of per 5. De kadozakjes combineren leuk met een Sluitstickers, maar een minikaartje doet het ook altijd goed! Bevestig deze met een clip of knijper aan het zakje, hiermee tover jij zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het is altijd fijn om te zien wanneer iemand wat extra tijd heeft besteed aan jouw cadeau toch?!