Cadeauzakjes maat M (12x19cm)

Cadeauzakjes bestellen

Met cadeauzakjes kun je verschillende kanten op. Gebruik je ze als envelop, als verpakking voor traktaties, of misschien om kleine cadeautjes in te pakken?

De zakjes lijken misschien klein, maar wist je dat er in maat M, zelfs een klein kaartspelletje zoals Uno past? Inpakken van cadeaus ging nog nooit zo snel & makkelijk als met een kadozakje!

Mochten deze zakjes nou toch te klein zijn, neem dan eens een kijkje bij de cadeauzakjes maat L. Voor zware of bredere cadeaus, zijn er blokbodemzakjes!

Traktaties leuk inpakken

Opzoek naar een leuke verpakking voor de traktaties? Cadeauzakjes zijn er in verschillende kinderprints zoals; jungledieren, boerderijdieren, regenbogen en schattige teckels. Vul het zakje met een klein cadeautje of iets lekkers, en sluit deze met een verjaardag sticker! Zo wordt trakteren een nog groter feest en zullen de klasgenootjes zeker onder de indruk zijn!

Geen envelop meer nodig

De cadeauzakjes in maat M zijn bij uitstek geschikt voor het verpakken van kaarten. Je vindt de zakjes in verschillende prints, waardoor er voor iedere gelegenheid wel een geschikt zakje te vinden is. Hiermee worden de standaard enveloppen eigenlijk overbodig. Zo zijn er voor de Kerst leuke zakjes met Kerst illustraties, vind je feestelijke printjes voor verjaardagen en zijn er ook voldoende neutrale kadozakjes voor alle overige gelegenheden.