Inpakpapier 50 & 70 cm

Cadeaupapier bloemen

Met het millefleurs cadeaupapier uit de nieuwe collectie, haal jij zeker de lente in huis!

De vrolijke bloemetjesprint, maakt dit cadeaupapier geschikt voor meerdere gelegenheden. Het papier is dubbelzijdig bedrukt, waardoor het ook geschikt is voor meerdere inpaktechnieken. Vouw bijvoorbeeld eens een strook om, of maak een insteekvakje waar een leuk minikaartje in past!

Bij de millefleur & solo hearts collectie, zijn natuurlijk ook bijpassende stickers!

Groot cadeau inpakken

Met een breedte van 50 cm is het inpakpapier op deze pagina ook geschikt voor het inpakken van de grotere cadeaus.

Wist je dat je met deze rollen ook je boeken kunt kaften? Het cadeaupapier is stevig & verkrijgbaar in de leukste prints! Veel leuker dan standaard kaftpapier, vind je ook niet?!

Heb je ook kleinere cadeaus in te pakken? Neem dan eens een kijkje tussen het inpakpapier van 30 cm breed.

Kraft cadeaupapier

In het assortiment van Kadopapiertje vind je ook kraft inpakpapier! 

Kraftpapier heeft een mooie matte, natuurlijke en stoere uitstraling. Zo vind je in de webshop bijvoorbeeld kraftpapier met hartjes voor vrouwen, of stoer kraft cadeuapapier met dinoprint voor jongens.

Inpakpapier kopen

Is jouw winkelmandje helemaal gevuld met inpakpapier? Bestel dan ook nog wat cadeauzakjes mee voor de lastige en/of kleine cadeaus.  Met bijpassende sluitstickers, maak je jouw cadeaus helemaal af! Handig voor het sluiten van een cadeauzakje of envelop, maar ook érg leuk te gebruiken op een door jou ingepakt cadeau.

Vergeet ook vooral niet te neuzen tussen alle kaartjes, zo ben jij vast voorbereid op de komende verjaardagen & geboortes!