Minikaarten

Maak jouw cadeau af met een minikaartje!

Minikaartjes zijn onwijs leuk om toe te voegen aan jouw cadeau! Ook zonder eventuele tekst, geef je hiermee toch een boodschap mee met jouw cadeau. Zo zijn er verschillende inpaktechnieken te vinden, waarbij het mogelijk is jouw kaartje tussen het cadeaupapier te schuiven. Natuurlijk kun je het kaartje ook vast maken met een stukje washitape!

Verpak jij jouw cadeautje in een cadeau- of blokbodemzakje? Door dit zakje te sluiten met een knijper of clip, vang jij 2 vliegen in 1 klap! Met ditzelfde knijpertje, zet je namelijk gelijk een leuk minikaartje vast aan jouw cadeauverpakking.

Minikaartjes; een kleine boodschap met een groot gebaar

Hoewel er niet veel schrijfruimte is op deze kleine kaartjes, kan dit nét genoeg zet. Schrijf een lieve, vrolijke of bemoedigende kleine boodschap aan de ontvanger. Hiermee maak je ondanks het kleine formaat, een groot gebaar.

Bloemenkaartje bestellen

Naast dat mini kaartjes leuk zijn voor op of aan een cadeau, kun je ze ook inzetten als bloemenkaartje!

Maak een gaatje in het kaartje, en bevestig dit vervolgens met een lintje aan de bos bloemen. Zo hoef jij nooit meer uit de kaartjes bij de bloemist te kiezen, maar gebruik je gewoon een leuk kaartje uit jouw eigen voorraad!